Despre mine

Terapeut in terapii complementare – Nutritie, diete, stil de viata – cu o experienta de 8 ani in domeniul nutritiei

Membru in ORDINUL PRACTICIENILOR de medicina al UNIUNII PRACTICIENILOR DE MEDICINA COMPLEMENTARA SI ALTERNATIVA

In anul 2008 am inceput colaborarea cu editura Coreus Publishing, ca si editor de carte. Din anul 2009 am inceput sa lucrez cu domnul profesor Gheorghe Mencinicopschi, autorul editurii, fiind practic implicata direct si activ in tot ce inseamna elaborarea si editarea a trei lucrari foarte importante ale dumnealui: „Si noi ce mai mancam?”, „Si noi ce mai mancam… ca sa slabim?” si „Revolutie in bucatarie”.

In 2011 am ramas insarcinata, moment in care am constientizat cu adevarat ca alimentatia nu mai poate fi lasata la voia intamplarii sub nicio forma, si ca atat eu, cat si bebelusul din burtica suntem ceea ce mananc. De aici s-a ivit si ideea proiectului „Parinti altfel”. Managerul editurii a primit cu mare interes ideea, intelegand ca nu mai exista o lucrare similara care sa ofere aceste informatii pretioase si propunand-o profesorului Mencinicopschi – autorul cartii.

De-a lungul timpului am avut alaturi profesori de la care am invatat enorm, un bun sfatuitor fiindu-mi dr. Cristina Bogdan – naturopathyamed.ro -, care m-a consiliat cu profesionalism, rabdare si multa pricepere.

Ce a urmat, a fost firesc. Am inceput sa studiez si mai mult, sa citesc si sa imi aleg informatia cu grija. Fara falsa modestie trebuie sa spun ca stiu foarte clar sa separ informatia corecta de ceea ce am putea numi pseudostiinta (in acest noian de informatii aflate pe la toate colturile, in marea de specialisti in nutritie, in marea de trenduri si mode, este destul de dificil sa alegi ceea ce este corect).

Cursuri urmate

Curs Calificare Tehnician Nutritionist
Ministerul Educatiei Nationale / Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice
Curs Rolul Nutritiei in Terapia Bolii Canceroase
Spezialklinik Neukirchen – Germania si Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa din Bucuresti
Medicina celulara - principii de baza si combinatii de elemente nutritive
Fundatia de Sanatate Dr. Rath

 

Colaborator King George International School